Sunwaves Festival 26 aprilie - 1 mai 2019

Oferta permanenta

A sea of dance music, colourful outfits and smiling faces

Sunwaves Festival is an electronic destination music festival, filling the beautiful resort of Mamaia in Romania with a sea of dance music, colourful outfits and smiling faces. 

Recent editions have featured some of the best in house and techno, including Jamie Jones, Loco Dice and Seth Troxler on the sun-drenched Black Sea beaches. 

The 2019 lineup will be announced closer to the festival.

 

Mai multe informatii despre BAMBOO MAMAIA (Mamaia)

Bamboo Mamaia este situat pe malul mării și este alcătuit dintr-un complex mare pe malul mării, cu un club de plajă în aer liber, o piscină spectaculoasă, un restaurant italian și un club de noapte enorm.

Bamboo Mamaia sa stabilit ca un club de noapte și loc de întâlnire pentru petreceri finale, sărbători mari și trăiește întotdeauna până la reputația sa ca loc de joacă pentru petrecerea la Mamaia.

Timp de mai mult de 4 ani, locația a fost cunoscută sub numele de Le Gaga, dar în 2017 sa reinventat printr-un proces de rebrand cu succes, care a adus un upgrade semnificativ la conceptul general și astfel a devenit BAMBOO.

Începând cu această vară, vă invităm să vă bucurați de experiența finală a plajelor și cluburilor de noapte, combinând elementele de divertisment, mese, muzică, modă și artă de noapte într-un singur loc - Bamboo Mamaia.

Servicii si facilitati generale

  • parcare pazita
  • bar
  • terasa
  • internet Wi-Fi

Harta BAMBOO MAMAIA


Noutati

11/01/2019
NEVERSEA 2019 ***** 4-7 IULIE 2019 - PRETURI MINIME EARLY BOOKING

Povestea Neversea ajunge la al treilea...Detalii »

10/07/2018
SUNWAVES 2019 *****

SUNWAVES 2019 ** FEW MORE APARTMENTS FOR...Detalii »

07/07/2018
Super oferta cazare 01.01.2019 - 25.04.2019

GARSONIERE - 3 SAU 4 PERSOANE - 50 EURO...Detalii »

Mamaia Apartments Summerland Club - Contact

MAMAIA WEATHER

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa ma contactati pentru:
Sunwaves Festival 26 aprilie - 1 mai 2019  Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0 0